Potravinársky priemysel
Pokiaľ ste nástroje a časti zariadení doposiaľ čistili manuálne, ultrazvukovú technológiu si zamilujete. Ide o efektívny spôsob odstraňovania nečistôt, vďaka ktorému budú použité nástroje vyčistené a pripravené k ďalšiemu použitiu už do 15 minút. Ultrazvukové čistenie si hravo poradí s mastnotou aj hĺbkovými usadeninami. Kavitácia sa dostane aj tam, kde vy pri manuálnom čistení nie.

Technológia je vhodná na čistenie:
- častí zariadení na spracovanie a miešanie potravín
- nožov, nerezových sieťových záster a rukavíc
- foriem a dopravníkov
- zariadení na výdaj jedla, dávkovačov, fliaš a pohárov
- pecí a pekárenských plechov
- filtrov a armatúr

Šetrná a dôkladná technológia čistenia
Pri čistení sa používajú šetrné prípravky na vodnej báze. Žiadne nebezpečné látky ani kyseliny.
Prípravky na čistenie majú dezinfekčné účinky a okrem nečistôt si poradia aj s baktériami.
Roztok sa pôsobením kavitácie dostane do malých štrbín a vyčistí aj ťažko prístupné miesta.
Príklad čistenia ultrazvukom
Odporúčané čističky pre potravinársky priemysel
Laboratórna ultrazvuková čistička PS
Zariadenie má kompaktné rozmery, takže sa zmestí priamo na váš stôl. Dokonalú techniku čistenia tak budete mať vždy poruke. Ponúkame ju vo viacerých veľkostiach – od menších na čistenie nožov, fliaš a pohárov až po väčšie, ktoré odmastia pekárske plechy a väčšie formy.
Ultrazvuková vaňa NPS
Všetky parametre pre dôkladné čistenie nastavíte pohodlne cez dotykový displej. Veko zachytáva skondenzovanú paru a zabudovaná oscilácia koša zlepšuje čistiace účinky. Vyberte si vaňu, do ktorej sa zmestia zamastené autosúčiastky a vaše znečistené nástroje.

Ak potrebujete radu,
prosíme, napíšte nám.
Máte záujem využívať ultrazvukové technológie vo vašej firme, chcete sa poradiť alebo o ultrazvukovom čistení dozvedieť viac? Neváhajte nám napísať