Potravinársky priemysel

Pokiaľ ste nástroje a časti zariadení doposiaľ čistili manuálne, ultrazvukovú technológiu si zamilujete. Ide o efektívny spôsob odstraňovania nečistôt, vďaka ktorému budú použité nástroje vyčistené a pripravené k ďalšiemu použitiu už do 15 minút. Ultrazvukové čistenie si hravo poradí s mastnotou aj hĺbkovými usadeninami. Kavitácia sa dostane aj tam, kde vy pri manuálnom čistení nie.

Technológia je vhodná na čistenie:

  • častí zariadení na spracovanie a miešanie potravín 
  • nožov, nerezových sieťových záster a rukavíc
  • foriem a dopravníkov
  • zariadení na výdaj jedla, dávkovačov, fliaš a pohárov
  • pecí a pekárenských plechov
  • filtrov a armatúr
Výhody ultrazvuku v potravinárstve

Šetrná a dôkladná technológia čistenia

ekology
Ekologické čistenie

Pri čistení sa používajú šetrné prípravky na vodnej báze. Žiadne nebezpečné látky ani kyseliny.

bakterie
Odstraňuje baktérie

Prípravky na čistenie majú dezinfekčné účinky a okrem nečistôt si poradia aj s baktériami.

tvarovo-zlozite
Dostane sa do detailov

Roztok sa pôsobením kavitácie dostane do malých štrbín a vyčistí aj ťažko prístupné miesta.

Ktoré zariadenie vybrať?

Odporúčané čističky pre potravinársky priemysel

Laboratórna ultrazvuková čistička PS

Zariadenie má kompaktné rozmery, takže sa zmestí priamo na váš stôl. Dokonalú techniku čistenia tak budete mať vždy poruke. Ponúkame ju vo viacerých veľkostiach – od menších na čistenie nožov, fliaš a pohárov až po väčšie, ktoré odmastia pekárske plechy a väčšie formy.

Ultrazvuková vaňa NPS

Všetky parametre pre dôkladné čistenie nastavíte pohodlne cez dotykový displej. Veko zachytáva skondenzovanú paru a zabudovaná oscilácia koša zlepšuje čistiace účinky. Vyberte si vaňu, do ktorej sa zmestia zamastené autosúčiastky a vaše znečistené nástroje.

Neviem si rady

Ak potrebujete poradiť s výberom ultrazvukovej čističky,
prosím, napíšte nám.