Technológiai eljárás

Felderítjük az Ön jelenlegi tisztítási technológiájának hiányosságait, és javaslatot tesz a megfelelő készítményekre, koncentrációjukra és ajánlott hőmérsékletükre a tisztítási teljesítmény maximalizálása érdekében.

Problémaelemzés

A probléma elemzése, látogatás az ügyfélnél és a tisztítási igényekhez szabott optimális megoldás ajánlása

A tisztítási technológia helyes beállításához részletes elemzést kell végezni. Szakembereink ezt az elemzést közvetlenül az Ön vállalatánál végzik, ahol először is értékelik a tisztítás jelenlegi technológiai folyamatát és az esetleges minőségbeli hiányosságokat. Ezután a kiválasztott darabok kísérleti tisztításával folytatjuk laboratóriumunkban, amely alapján meghatározzuk a helyes technológiai eljárást.

Próbatisztítás

Próbatisztítás, a tisztítás és a technológiai eljárás hatásának bemutatása közvetlenül az ügyfél által biztosított alkatrészeken

A próbatisztítást a mi laboratóriumunkban végezzük, ahol az ügyfél ellenőrizheti az általa küldött alkatrészek tisztításának hatékonyságát. A próbákról a technológiai eljárást is tartalmazó jegyzőkönyv készül, amely alapján garantáljuk a tisztaság kívánt minőségét. Ezt követően a laboratóriumi tesztek alapján meghatározzuk a tisztítás technológiai paramétereit.

Technológiai paraméterek

Műszaki paraméterek, a tisztítás optimális technológiai paramétereinek a beállítása

Laboránsaink a sikeres próbát követően meghatározzák a tisztítás összes technológiai követelményét. A megfelelő készítmények, koncentrációk, hőmérsékletek és a szükséges idők meghatározása következik. A fenti eljárások alapján biztosítható a tisztítás szükséges minősége üzemi körülmények között.

A tisztító készítmények kiválasztása

A tisztító készítmények kiválasztása, vízalapú, környezetbarát tisztító készítmények kínálata

A helyes tisztítás alapja a megfelelő tisztító készítmény. Az ultrahangos technológia előnye, hogy biológiailag lebomló készítményekkel is hatékonyan működik, így egy teljesen környezetbarát eljárásról van szó. Ha nem rendelkezik a technológiájához megfelelő készítménnyel, vállaljuk a teljes tisztítószer-ellátást a szervizeléssel együtt.

A berendezés megtervezése és legyártása

A berendezés megtervezése és legyártása, a berendezés kiválasztható a standard termékkínálatból, vagy a különleges igényeknek megfelelően egyénileg is megtervezhető

A tisztítás helyes technológiai eljárásának a meghatározását a tisztító berendezés műszaki megoldása követi. Az ügyfél választhat a standard termékek kínálatából, ha ezt az ajánlott tisztítási technológia lehetővé teszi. Ha nem, tervezőink csapata megtervezi a megfelelő berendezést, és az ügyfél jóváhagyása után legyártjuk azt. Minden berendezés kielégíti az előírt legszigorúbb normákat is.

A zsírtalanítás minőségének a mérése

A zsírtalanítás minőségének a mérése, a termékek tisztítási eljárása minőségének a mérése speciális elemzőműszer segítségével

A zsírtalanítás minőségének az ellenőrzésére szolgáló speciális elemzőműszer segítségével felmérjük, hogy hány százalékos hatékonyságú az Ön jelenlegi technológiája. A zsírtalanítás minőségének a mérését a próbatisztítás keretében ingyenesen kínáljuk.

Az ultrahang hatásának a mérése

Az ultrahang hatásának a mérése jelentős hatással van a tisztítás minőségére, ezért a kavitáció hatékonyságának a mérését közvetlenül a folyadékban végezzük

A tisztítás és zsírtalanítás minőségének a biztosításához a kavitáció hatékonyságát 100%-on kell tartani. Az ultrahang teljesítményét és a kavitáció hatékonyságát speciális műszerrel mérjük. A kavitáció minőségének a tesztje közvetlenül a folyadékban zajlik. Az ultrahang hatásának a mérését a megelőző karbantartás és szervizelés keretében végezzük.

Megelőző karbantartás és szervizelés

A megelőző karbantartás és szervizelés, a berendezések rendszeres műszaki vizsgálatával megelőzheti a váratlan üzemhibákat és állásidőket

A megfelelően zajló üzemeltetés biztosítására a 2 éves jótállás keretében rendszeres műszaki ellenőrzéseket és méréseket biztosítunk ügyfeleinknek. Ezen kívül a szervizelést és a régebbi berendezések innovációját is vállaljuk.

Műszaki támogatás

Műszaki támogatás, tanácsadás, optimalizáció és műszaki támogatás a berendezés teljes élettartama során

A tisztítás minőségére több tényező is hatással van, ide tartozik a tisztítóberendezések minősége és szervizelése. A berendezéseket rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megelőzzük a nem kívánt meghibásodásokat és üzemkimaradásokat. A berendezés jótállás alatti és azt követő szervizelése, a műszaki állapot ellenőrzése, a tisztítás minőségének és az ultrahang teljesítményének a fenntartása az egész élettartam során szükséges. Szolgáltatásaink keretében szakmai tanácsadást vállalunk, és a tisztítási eljárás optimalizációját is biztosítjuk.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.