Készítmények az ultrahangos kádakba

Az ultrahangos tisztító kívánt hatásának az eléréséhez nem elég a rezgő hullámzás. Az ultrahangos tisztítókba minőségi töltőanyagok is kellenek. A mieink vízalapú, tehát minimális illóanyag-tartalmú készítmények. Összetételüket úgy választottuk meg, hogy maximálisra fokozzák az ultrahangos tisztító hatását. Ennek köszönhetően már 2%-os koncentráció mellett észlelhető a hatásuk. Kínálatunkban különféle anyagokhoz és iparágakhoz alkalmas oldatok szerepelnek. Elég választani.

NP Cleaner STAR400

Letisztítja a leégett zsírokat, olajokat és a gyártási eljárás maradványait. Antibakteriális hatású, ezért például az élelmiszeriparban, de akár karbantartáshoz is jól használható. A készítmény alkalmas acél és rozsdamentes acél tisztítására.

NP Cleaner UNO

Eltávolítja a gyantás olajat, zsiradékot, elszíneződéseket és egyéb szennyeződéseket. Erőteljes hatás jellemzi, de kíméletes az anyaghoz. Ideális acél és rozsdamentes acél tisztítására, de más felületekhez is jól használható.

NP Cleaner POWER200

Letisztítja a cement- és mészalapú maradékokat, rozsdát, a sárga- és vörösréz bevonatát. Jó eredményt ér el olajmaradékok és penész esetében is. A készítmény ideális sárgaréz, acél, alumínium és nemesacél tisztítására.

NP Cleaner POWER250

Letisztítja a cement- és mészalapú maradékokat, húgykövet, mohát, algákat és a rozsdát. Letisztítja a sárga- és vörösréz bevonatát, olaj-, víz- és penészfoltokat. Minderre már hidegen is képes. Ideális acélhoz, alumíniumhoz és műanyagokhoz.

NP Cleaner ALU100

A készítmény ideális a gyártás során szennyeződött színesfémek kíméletes tisztítására és zsírtalanítására. A vágóemulziót és olajat is eltávolítja az alumíniumról, alumíniumöntvényekről és horganyzott fémekről.

NP Cleaner ALU300

Tisztító és zsírtalanító készítmény alkatrészek tisztítására javítókba és karbantartáshoz. Ideális színesfémek, acél és nemesacél tisztítására, az illékony szerves vegyületek helyettesítésére. Már 0,5%-os koncentráció mellett hatásos.

NP Cleaner STAR300

Acél alkatrészek előtisztítására, folyamatos tisztítására és zsírtalanítására használt készítmény. Az oldószerek helyettesítésére szolgál. Már 0,5%-os koncentráció mellett, 60 °C üzemi hőmérsékleten is kiváló tisztító hatást ér el.