Szolgáltatások

  • Technológiai eljárás
  • Bértisztítás
  • Ultrahangos tisztítók bérlése
  • Szervizelés és karbantartás
  • A zsírtalanítás minőségének a mérése
  • Készítmények az ultrahangos kádakba

Technológiai eljárás

Felderítjük az Ön jelenlegi tisztítási technológiájának hiányosságait, és javaslatot tesz a megfelelő készítményekre, koncentrációjukra és ajánlott hőmérsékletükre a tisztítási teljesítmény maximalizálása érdekében.

További információ

Bértisztítás

A közös ultrahangos tisztítás lehetősége ideális választás azoknak, akiknek nincs elég kapacitásuk saját ultrahangos tisztító üzemeltetésére, vagy az ultrahangos tisztítót csak időnként kívánják igénybe venni.

További információ

Ultrahangos tisztítók bérlése

Az ultrahangos tisztítást gyakrabban kívánja használni, de nem számít, hogy megvásárolja a saját tisztítószert? Ultrahangos tisztítószerek kölcsönzése ideális választás.

További információ

Szervizelés és karbantartás

Az ultrahangos tisztítószerek, fürdőkádak és ipari vonalak maximális tisztítási hatásának elérése érdekében rendszeres szervizvizsgálatokat végzünk.

További információ

A zsírtalanítás minőségének a mérése

Az ultrahangos tisztító nem éri el ugyanolyan minőségű tisztítást, mint amire szükséged van? Ennek hatásait objektíven és egyszerűen mérik.

További információ

Készítmények az ultrahangos kádakba

Az ultrahangos tisztító kívánt hatásának az eléréséhez nem elég a rezgő hullámzás. Az ultrahangos tisztítókba minőségi töltőanyagok is kellenek.

További információ