Öntödék

A könnyűfém-ötvözeteket készítő öntödék örökös gondja a tisztaság és a fém öntőformák eltömődése. A formákat bizonyos idő elteltével alaposan ki kell tisztítani, mert a megszilárdult fém ronthatja a további öntvények minőségét és alakját. Ez az termelési folyamat egészét is veszélyeztetheti. Azt tanácsoljuk, hogy a formákat rendszeres időközönként tisztítsa ki ultrahanggal, hogy a berakódások ne okozzanak gondot sem Önnek, sem ügyfeleinek.

Tisztítsa öntőformáit alaposan és kíméletesen

A fém öntőformák tisztítása csiszolás és mechanikus sérülések nélkül megy végbe, ezért az ultrahang nem csökkenti azok minőségét, sem élettartamát. Éppen ellenkezőleg. Az ultrahang-technológia számos előnnyel jár az öntészetben. Az ipari tisztító gyorsabban és költségtakarékosabban tisztítja le az öntőformák lerakódásait.

Az ultrahang előnyei az öntészetben

Kíméletes és aprólékos tisztítási technológia

Mechanikus sérülések nélkül

A tisztítás nem hagy az öntőformákon semmilyen mechanikus nyomot. Hasonlóan kíméletesek az ultrahangos tisztítókba való készítményeink is.

tvarovo-zlozite
Minimális kezelés

Elég a szennyezett alkatrészeket a tisztítóba helyezni. A többiről gondoskodik a kavitáció hatása és az oldat.

easy-obsluha
A bonyolult alakzatok tisztítása

Bármilyen alakú legyen is az öntőformája, a folyadék oda is behatol, ahova más technológia nem érne el.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

Az öntödék részére ajánlott tisztítók

NPS ipari kád

A formák alapos megtisztításához szükséges összes paramétert beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A fedél felfogja a lecsapódott párát, és a beépített kosárrezgés fokozza a tisztító hatást. Válasszon a kínálatból egy olyan ipari kádat, amelyben a lerakódásokat tartalmazó öntőformái és kész öntvényei egyaránt elférnek.

Nagy kapacitású kád

Hogyan fokozhatja tovább a tisztítás leghatékonyabb módját? Kétségtelenül ezzel a nagy kapacitású káddal, amelyben egy méretesebb tárgy vagy több kisebb elem is elfér. Ezzel tisztítási időt és költségeket takarít meg. Készítünk Önnek egy nagy kapacitású, pontosan az igényeihez szabott űrtartalmú tisztítót.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.