Karbantartás

A karbantartás során az alkatrészek tisztításához már nem kell agresszív savakat, oldószereket, sem mechanikus tisztítási módokat használnia. Az erősen szennyezett alkatrészeket különösebb megterhelés nélkül eredeti állapotukba állíthatja vissza. Csak helyezze be az ultrahangos kádba, töltsön bele megfelelő oldatot, és egyetlen gombnyomással akár több alkatrészt is megtisztíthat egyszerre.

Kíméletes és hatékony alkatrésztisztítás

Ha jó minőségű tisztítást kíván elérni a lehető legrövidebb idő alatt, az ultrahangos tisztítás a leghatékonyabb módszer. A karbantartás során megbízhatóan eltávolítja az olajat, zsiradékot, égési maradványokat, kormot, vízkövet és az egyéb mechanikus szennyeződéseket. Mi több, mindezt oldószerek használata nélkül teszi – az ultrahangos tisztítók a környezetbarát, vízalapú készítményeinket használják, így védik magát az alkatrészt, a természetet és az Ön egészségét is.

Az ultrahang előnyei a karbantartásban

Aprólékos tisztítási technológia

tvarovo-zlozite
A bonyolult alakzatok zsírtalanítása

Az ultrahangos tisztítás az alkatrészek belsejéből, a hajlatokból és más nehezen hozzáférhető helyekről is eltávolítja a szennyeződéseket és a zsiradékot.

mikroskop
Az apró repedések tisztítása

Az oldat az ultrahanghullámok segítségével a mikroszkopikus résekbe is bejut, ahova más tisztítási módok nem képesek.

Mechanikus sérülések nélkül

Az ultrahang nem károsítja a tárgyakat. Csak a felszínen lévő szennyeződéseket és zsiradékot távolítja el.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

A karbantartáshoz ajánlott tisztítók és kádak

A PSi asztali ipari tisztító

A tisztító megerősített falú edényt tartalmaz, így élettartama és terhelhetősége magasabb. Ennek köszönhetően a legerősebben szennyezett alkatrészeket is alaposan megtisztíthatja. A tisztító kompakt méretű, így munkaasztalán is kényelmesen elfér. A tökéletes tisztító technika így mindig a keze ügyében lesz.

NPS PRO ipari kád

Az alkatrészek alapos megtisztításához és zsírtalanításához szükséges paramétereket kényelmesen beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A kád fedéllel van ellátva, amely felfogja a lecsapódott párát. A beépített kosárrezgés egyúttal a tisztítás hatékonyságát is fokozza. Az NPS kád így eltávolítja a vízkövet és az egyéb mechanikus szennyeződéseket.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.