Fogászat

Az ultrahang segítségével szinte bármilyen egészségügyi és fogászati eszköz tisztítható. Az ultrahang segítségével gyorsabban, alaposabban, és akár egyszerre is megtisztíthatja a műszereket. Az ilyen jellegű tisztításnál nem használunk semmilyen agresszív vegyszert, ezért az egészségügyben használt ultrahang meghosszabbítja a drága eszközök és műszerek élettartamát.

A gyártók által ajánlott tisztítás

A sebészeti és fogászati segédeszközök gyártói maguk is az ultrahangos tisztítást tartják a leghatékonyabb tisztítási módnak. Ennek nem csak a tisztítási eljárás gyorsasága és alapossága az oka, hanem az ultrahang fertőtlenítő hatása is.

Az ultrahangos tisztítás előnyei az egészségügyben

Biztonságos és alapos tisztítás ultrahanggal

bakterie
Elpusztítja a baktériumokat

Az egészségügyi műszerek tisztítására szolgáló készítmények fertőtlenítő hatásúak, és a mikroszkopikus baktériumokkal is elbánnak.

mikroskop
Tisztítja a finom részleteket

A tisztító oldat a kavitáció hatására behatol a szűk résekbe, és aprólékosan megtisztítja a bonyolult alakú eszközöket is.

ekology
Környezetbarát tisztítási eljárás

Az ultrahangos tisztítókád vízalapú oldatokat használ, ennek köszönhetően nem szennyezi a természetet.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

Az orvosi műszerek karbantartásához ajánlott tisztítók

A PS asztali laboratóriumi tisztító

A tisztító kompakt méretű, így rendelőjében mindig a keze ügyében tarthatja. Megfelelően megválasztott készítménnyel mikroszkopikus szintű tisztítást végez. Fertőtlenítő hatását a nehezen hozzáférhető helyeken is kifejti, így ez az ultrahangos tisztító a veszélyes rejtett baktériumokat is elpusztítja.

A PSi asztali ipari tisztító

A tisztító megerősített falú edényt tartalmaz, így élettartama és terhelhetősége magasabb. Ennek köszönhetően a termékek és a súlyosan berakódott formák szinte eredeti, kifogástalan állapotba kerülnek. Kompakt méretű, így munkaasztalán is kényelmesen elfér.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.