Műanyagipar

Az ultrahangos tisztítás technológiája eltávolítja a műanyagmaradékokat és az elválasztóréteget. A nehezen hozzáférhető részekre ráégett réteget is eltávolítja. A fröccsöntő formákat megtisztítja anélkül, hogy azokon mechanikus sérüléseket okozna. Az ipari ultrahangos tisztítók a formák karbantartásán kívül a kész termékek tisztítására és zsírtalanítására is alkalmasak.

Tisztítsa műanyagtermékeit alaposan és kíméletesen

A tisztítás csiszolás nélkül zajlik, így növeli a formák és a többi eszköz élettartamát. Az ipari tisztító legjobb minőségű, ám költségtakarékosabb tisztítást kínál. A műanyagok ultrahangos tisztítása szinte semmilyen munkát nem igényel.

Az ultrahang előnyei a műanyagiparban

A tisztításon kívül a természetre is gondolunk

tvarovo-zlozite
A bonyolult formák tisztítása

Az ultrahang mechanikus sérülések nélkül tisztítja ki a bonyolult formákat és az elérhetetlen helyeket.

ekology
Környezetbarát technológia

A tisztításhoz vízalapú, minimális illóanyag-tartalmú készítményeket használunk.

mikroskop
A részletekre is odafigyel

Az oldat a kavitáció hatására minden apró résbe és nehezen hozzáférhető helyre behatol.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

A műanyagipar részére ajánlott tisztítók

NPS ipari kádak

A lerakódásokat tartalmazó formák alapos megtisztításához szükséges összes paramétert kényelmesen beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A precíz tisztításról és zsírtalanításról a beépített kosárrezgés gondoskodik. A tisztító méretét úgy válassza meg, hogy a lerakódásokat tartalmazó öntőformáit és a kész műanyagipari termékeit egyaránt hatékonyan megtisztíthassa benne.

Nagy kapacitású kádak

Hogyan fokozhatja tovább a tisztítás leghatékonyabb módját? Kétségtelenül ezzel a nagy kapacitású káddal, amelyben egy méretesebb tárgy vagy több kisebb elem is elfér. Ezzel tisztítási időt és költségeket takarít meg. Készítünk Önnek egy nagy kapacitású, pontosan az igényeihez szabott űrtartalmú tisztítót.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.