Látszerészet és ékszerészet

Az ultrahangos tisztítás rendelkezik az optikai eszközök tisztításához szükséges legjobb tulajdonságokkal. Alaposan és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket azokról a helyekről is, amelyeket az ultrahangon kívül más módszerrel nem lehet kitisztítani. A tisztító készítmény a magas ultrahanghullámoknak köszönhetően bejut a szemüveg szára és a tartó és belső részei közé, miközben a külső oldalak finom részleteit is megtisztítja.

Aprólékosan megtisztított ékszerek 3 perc alatt

Az ultrahang az általános és a nehezen látható szennyeződéseket is eltávolítja az ékszerekről, így felújítja azok eredeti fényét és minőségét. Az ultrahanghullámok és az megfelelő oldat kombinációja buborékokat hoz létre, amely megbontja és eltávolítja a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető finom részletekről. Elég 2-3 perc, hogy egy ékszer úgy nézzen ki, mint új korában.

Az ultrahangos tisztítás előnyei

Az aprólékos tisztítás technológiája a látszerészetben és ékszerészetben

manualne-cistenie
Hatékonyabb, mint a kézi tisztítás

A kavitáció és a megfelelő oldat hatása olyan helyekről is eltávolítja a szennyeződéseket, ahova a kézi tisztítás nem férne hozzá.

Mechanikus sérülések nélkül

A tisztítás sem a szemüvegen, sem a nemesfémeken nem hagy semmilyen mechanikus nyomot. Hasonlóan kíméletesek a tisztítókba való készítmények is.

mikroskop
Mikroszkopikus szintű tisztítás

A készítmény az ultrahang hatására a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut, és kitisztítja a hajlatokat és az apró repedéseket is.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

Autójavítók részére ajánlott tisztítók

A PS asztali laboratóriumi tisztító

A tisztító kompakt méretű, így keze ügyében, a munkaasztalán is kényelmesen elfér. A laboratóriumi tisztítót több méretben kínáljuk – az apró ékszerek aprólékos tisztítására használt kisebb modellektől a szemüvegek alapos megtisztítására alkalmas nagyobb berendezésekig.

Automatikus feldolgozósor

A teljesen automatizált technológia a kész termékek tisztítását, öblítését és passziválását is biztosítja. A megtisztított alkatrészeket ezután megszárítja a meleg levegős szárítóban, így azonnal tovább dolgozhat velük. Az automatikus feldolgozósort pontosan az Ön igényeinek megfelelően is legyárthatjuk.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.