Autójavító

Az ultrahangos tisztítás jelentős időt és fáradságot takarít meg a szerelőknek, mert a kavitáció hatása sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos eljárásoké. A tisztító oldat a legapróbb alkatrész belsejébe is behatol. Eltávolítja például a fúvókákban és karburátorokban lévő zsiradékot, fémport és egyéb miniatűr szemcséket. Ideális motorok, hengerek, turbók, befecskendezőfúvókák, váltóművek és az üzemanyagrendszer részeinek tisztítására.

Tisztítsa autóalkatrészeit környezetbarát módon és hatékonyan

A zsírtalanítás hagyományos módjaival ellentétben az ultrahangos tisztítás az autóalkatrészeket és a természetet egyaránt kíméli. A tisztításhoz agresszív vegyszerek helyett a saját vízalapú tisztító készítményeinket használja. A kiegészítő szűrőnek köszönhetően azok a készítmények is biológiai úton lebonthatókká válnak, amelyek káros szennyeződéseket és olajokat nyeltek magukba.

Az ultrahang előnyei az autójavító műhelyben

Alacsony munkaigényű és kíméletes tisztítási technológia

manualne-cistenie
Jobb, mint a kézi tisztítás

Az ultrahang hatása olyan helyekről is eltávolítja a zsiradékot és a szennyeződéseket, ahova a kézi tisztítás nem férne hozzá.

easy-obsluha
Egyszerű kezelés

A digitális vezérlőegységnek köszönhetően a NOTUS berendezések beállítása és kezelése rendkívül egyszerű.

manualna-obsluha
Tisztítás kezelői beavatkozás nélkül

Elég a szennyezett alkatrészt az oldatot tartalmazó készülékbe helyezni és bekapcsolni. A többiről gondoskodik a NOTUS tisztító.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

Autójavítók részére ajánlott tisztítók

A PSi asztali ipari tisztító

A tisztító megerősített falú edényt tartalmaz, így élettartama és terhelhetősége magasabb. Ennek köszönhetően alaposan megtisztíthatja a különféle szennyezett alkatrészeket. Az egész berendezés kompakt méretű, így munkaasztalán is kényelmesen elfér. A tökéletes tisztító technika így mindig a keze ügyében lesz.

NPS PRO ipari kád

Az alapos megtisztításához szükséges összes paramétert kényelmesen beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A fedél felfogja a lecsapódott párát, és a beépített kosárrezgés fokozza a tisztító hatást. Válasszon egy olyan kádat, amelyben a zsíros autóalkatrészek és a szennyezett szerszámai egyaránt elférnek.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.