Autó- és gépipar

Ha lépést szeretne tartani a korral, és egyúttal fel kívánja gyorsítani cége termelési folyamatait, az ultrahangos tisztítás egy ideális döntés. Nem csak önmagán, de alkatrészein és a természeten is segít. Az ultrahangos tisztítás ugyanis környezetbarát, amely nem csak a költségeket, de a tisztított tárgyakat is kíméli. A gépészetben az ultrahanggal történő tisztítást a vaspor, a vágóolaj, valamint a csiszoló- és fényesítőkeverékek maradványainak eltávolítására használhatja.

Egyedülálló tisztítási technológia

Az ultrahangos tisztítók a folyamatos fejlődés eredményeképpen olyan berendezésekké váltak, amelyekkel minden iparágban maximális és állandó minőségű tisztítást érhet el. Az autó- és gépiparban a karbantartás során szűrők és különböző munkaeszközök tisztítására használhatja.

Az ultrahang előnyei a gépiparban

Gyors és automatizált tisztítási eljárás

casova-uspora
Időmegtakarítás

A nagy kapacitású berendezésekben egyidejűleg több alkatrészt is megtisztíthat. Ezzel időt és költségeket takarít meg.

automatizacia
A tisztítás automatizációja

Az ipari feldolgozósor megtisztítja, zsírtalanítja, alaposan leöblíti, és egy meleg levegős szárítóban meg is szárítja az alkatrészeket.

easy-obsluha
Minimális kezelés

Elég a szennyezett alkatrészeket a tisztítóba helyezni. A többiről gondoskodik a kavitáció hatása és az oldat.

Galéria

Egy példa az ultrahangos tisztításra

Melyik készüléket válasszam?

Ajánlott tisztítók és kádak

NPS ipari kád

Az alapos megtisztításához szükséges összes paramétert kényelmesen beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A fedél felfogja a lecsapódott párát, és a beépített kosárrezgés fokozza a tisztító hatást. Válasszon egy olyan kádat, amelyben a zsíros autóalkatrészek és a szennyezett szerszámai egyaránt elférnek.

Automatikus feldolgozósorok

A teljesen automatizált technológia a kész termékek tisztítását, öblítését és passziválását is biztosítja. A megtisztított alkatrészeket ezután megszárítja a meleg levegős szárítóban, így azonnal tovább dolgozhat velük. Az automatikus feldolgozósort pontosan az Ön igényeinek megfelelően is legyárthatjuk.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.