Autó- és gépipar

Ha lépést szeretne tartani a korral, és egyúttal fel kívánja gyorsítani cége termelési folyamatait, az ultrahangos tisztítás egy ideális döntés. Nem csak önmagán, de alkatrészein és a természeten is segít. Az ultrahangos tisztítás ugyanis környezetbarát, amely nem csak a költségeket, de a tisztított tárgyakat is kíméli. A gépészetben az ultrahanggal történő tisztítást a vaspor, a vágóolaj, valamint a csiszoló- és fényesítőkeverékek maradványainak eltávolítására használhatja.

Egyedülálló tisztítási technológia

Az ultrahangos tisztítók a folyamatos fejlődés eredményeképpen olyan berendezésekké váltak, amelyekkel minden iparágban maximális és állandó minőségű tisztítást érhet el. Az autó- és gépiparban a karbantartás során szűrők és különböző munkaeszközök tisztítására használhatja.

Az ultrahang előnyei a gépiparban

Gyors és automatizált tisztítási eljárás

casova-uspora
Időmegtakarítás

A nagy kapacitású berendezésekben egyidejűleg több alkatrészt is megtisztíthat. Ezzel időt és költségeket takarít meg.

automatizacia
A tisztítás automatizációja

Az ipari feldolgozósor megtisztítja, zsírtalanítja, alaposan leöblíti, és egy meleg levegős szárítóban meg is szárítja az alkatrészeket.

easy-obsluha
Minimális kezelés

Elég a szennyezett alkatrészeket a tisztítóba helyezni. A többiről gondoskodik a kavitáció hatása és az oldat.

Melyik készüléket válasszam?

Ajánlott tisztítók és kádak

NPS ipari kád

Az alapos megtisztításához szükséges összes paramétert kényelmesen beállíthatja egy érintőképernyőn keresztül. A fedél felfogja a lecsapódott párát, és a beépített kosárrezgés fokozza a tisztító hatást. Válasszon egy olyan kádat, amelyben a zsíros autóalkatrészek és a szennyezett szerszámai egyaránt elférnek.

Automatikus feldolgozósorok

A teljesen automatizált technológia a kész termékek tisztítását, öblítését és passziválását is biztosítja. A megtisztított alkatrészeket ezután megszárítja a meleg levegős szárítóban, így azonnal tovább dolgozhat velük. Az automatikus feldolgozósort pontosan az Ön igényeinek megfelelően is legyárthatjuk.

Tanácstalan vagyok

Ha tanácsra van szüksége az ultrahangos tisztító kiválasztásánál, küldjön üzenetet.