Kinek készülnek tisztítóink

  • Műanyagipar
  • Autó- és gépipar
  • Gumiipar
  • Élelmiszeripar
  • Felületkezelés
  • Öntödék
  • Fogászat
  • Autójavító
  • Karbantartás
  • Látszerészet és ékszerészet

Műanyagipar

Gondoskodjon alaposabban öntőformáiról, és bánjon velük kíméletesebben. Az ultrahangos tisztítás biztosítja a műanyag termékek aprólékos tisztítását, és eltávolítja róluk az elválasztóréteg maradványait is.

További előnyök

Autó- és gépipar

Az ultrahangos tisztítás segít eltávolítani a kész termékekről a vasport, a vágóolaj, valamint a csiszoló- és fényezőkeverékek maradványait. Ezen kívül megtisztítja a szűrőket és a szennyezett eszközöket is.

További előnyök

Gumiipar

Gyorsabban és költségtakarékosabban megtisztíthatja a szennyezett öntőformákat és gumitermékeket. Az oldat könnyen eléri a nehezen hozzáférhető helyeket, így a bonyolult alakú elemeket is megtisztítja.

További előnyök

Élelmiszeripar

Az ultrahangos tisztítás a nehezen hozzáférhető helyekről is alaposan eltávolítja a zsiradékot és a mélyre hatoló szennyeződéseket. Mindössze 15 percen belül újra rendelkezésére állnak a tökéletesen megtisztított eszközök és konyhai berendezések.

További előnyök

Felületkezelés

Tartsa szórópisztolyait és a fejeket kifogástalan állapotban minden használat után. Megfelelő készítménnyel a más tisztítási technológia számára elérhetetlen helyekről is eltávolíthatja a festéket.

További előnyök

Öntödék

A szennyezett öntőformákról gyorsabban és kíméletesebben letisztíthatja a fémmaradékokat. Az ultrahang-technológia megtisztítja a bonyolult alakú elemeket, az apró repedéseket és hozzáférhetetlen hajlatokat.

További előnyök

Fogászat

Hosszabbítsa meg drága műszerei és eszközei élettartamát. Az ultrahang mechanikus sérülések nélkül, ám maximális alapossággal tisztítja meg a kapcsokat, fogókat, tartókat és egyéb segédeszközöket.

További előnyök

Autójavító

Tisztítsa a motort, hengereket, turbókat és a váltóművet ultrahanggal, és időt és fáradságot takarít meg szerelőinek. A kavitáció hatása a legapróbb alkatrész belsejébe is behatol.

További előnyök

Karbantartás

Az ultrahang a karbantartás során megbízhatóan eltávolítja az olajat, zsiradékot, égési maradványokat, kormot és vízkövet. A környezetbarát készítmények megbízhatóan kitisztítják az alkatrészek belsejét, hajlatait és egyéb nehezen hozzáférhető részeit.

További előnyök

Látszerészet és ékszerészet

Az ultrahang az általános és a nehezen látható szennyeződéseket egyaránt eltávolítja az ékszerről vagy szemüvegről. Az oxidálódott ékszerek így 2-3 percen belül újként hatnak majd, és a szemüveg szára és hajlatai megtisztulnak.

További előnyök